What do YOU think??

Ja jag har funderat att kanske uppträda med den här låten och själv spela gitarr till det.
Vad tycker ni??


Vad gör jag nu???

Ja nu sitter jag självklart framför datorn och skriver det här men innan det så tittade jag lite på Tyra Banks Show och låt mig säga att jag har blivit helt beroende av denna programmet.

Men snart ska hela familjen åka till Willys och storhandla lite. Kanske får jag med mig något litet till mig själv :P
Nu måste jag i alla fall förberedda mig lite. Hehe kanske inte sååå mycket men jag vill se lite mer på programmet innan vi går.

Nu sitter...

4ddccd970dc944e9db61e1715f695b46.png

Kolla varifrån!

Nu sitter audrey och jag i korridoren och väntar på att vi ska se en liten föreställning. Och ja som ni ser lyckades jag ta kort på audrey och mig, hehe eftersom att vi ska se på teater slutar vi tidigare men vi kommer få ont i rumpan av att sitta så länge. Men nu ska vi inte gå in på detaljer. Audrey säger hej då!


Snart är hösten här

Ja om bara några dagar är det september och då kommer det inte ta lång tid tills löven börjar falla ner. Det är juh lite tråkigt men vad kan man göra. Jo man kan juh ut och shoppa lite nya höst kläder. Man blir juh alltid glad när man får nya kläder.

Det som jag behöver är höst skor och i år ska jag faktiskt sattsa på högklackade skor (vilket jag aldrig har använt i hela mitt liv)

Ska försöka köpa nya innan septembern tar slut.


En oförglömlig sommar med mina käraste kusiner :)

Something to remember

Idag var det en sån rolig dag. Ska jag säga varför?? Jo för att jag träffade Nattis :D
Varje gång jag träffar henne blir det så roligt och man kan aldrig sluta le, det är juh bra eller hur??
Här kommer i alla fall lite bilder från oss och våra omklädnings byten.



I morron kommer jag kanske och då menar jag kanske ladda upp en liten video där jag visar hur jag övar med min gitarr. Men det är inte helt säkert.

LÅÅÅÅÅNG fredan

Ja idag känndes det som världens längsta fredag för jag började kl 8 och slutade kl 16. Låt mig säga nu är jag helt trött. Men det som piggar upp mig är att imorron ska jag träffa nattis och vi ska dra till Nacka forum. Själv har jag inte varit där men jag har hört att det ska vara ett bra ställa för att shoppa loss :P

Nu ska jag i alla fall sitta framför tv:n och slappa. Men det kommer säkert också bli lite gitarr övningar lite senare.


Haha Nattis och jag, men imorron kommer fler bilder ;)

Ja om...

17d665faf60b57e48e6682e5a0ad8359.png

Kolla varifrån!

Ja om ni har tittat in på Nattis blogg så har ni nog sätt att hon också har bilder på hennes gitarr och låt mig säga jag har inte härmat henne utan jag tog dem här korten för några dagar sen och sen så såg jag att hon också hade lagt till det. Så man kan juh säga att vi tänker väldigt lika :p
Nu är jag i alla fall i skolan och mobil bloggen är såklart med. Får se om jag kan ta en bild på audrey och mig. Hon säger nej just nu men vi där väl se.


When is it mine turn?

Ja förlåt alla läsare för dålig uppdatering men det är så att jag kan aldrig få sitta vid datorn. Ska nog önska mig en egen dator, men först en kamera. Skriver ett inlägg Imorron efter skolan för då är jag nog inte upptagen, måste vila mitt ben efter att jag gjorde illa mig idag på idrotten. Så klumpig jag kan vara ibland.

Mums nu...

7d0a665d4878b5d269d7521727fac026.png

Kolla varifrån!

Mums nu har jag bakat kladdmuffins och dom är hur goda som helst. Ska nog göra en kopp grön te också och sen ska jag mysa framför tvn.


rösta på mig :)

Ja jag skulle bli så glad om ni röstade på mig hos min b-vän Nattis. För det år så att jag är med och tävlar i hennes blogg med ett underbar foto med temat kärlek <33 MIn bild kommer från Filippinerna och det får mig att längta tillbaka dit till alla mina kusiner :)

Rösta på mig Madeleineamelia

Foki made me happy



Ja alla som har en blogg vet nog vem Foki är, jo en tjej som är snart 18 år  och skriver en av dom mest framgångsrikaste bloggen här på blogg.se

Just att jag är så glad är att hon har har anordnat en tävlig på hennes blogg där man fick välja ut precis vad som helst på gadgetgirl.se  och vinnaren får det som han/hon vill ha :)
Roligt visst!

Om jag fick välja precis vad som helst skulle jag vilja ha ett par nya hörlurar till min lilla söta ipod shuffle. Dessutom dom här hörlurarna har den underbara färgen som min ipod har....Nämligen rosa
Tack Foki för en underbar tävling :)


Note:

Ja alla tror att det är två personer som skriver den här bloggen för:
a) Jag har en bild på Nattis och mig på headern
b) Jag heter Madeleineamelia (två namn)
 Så jag ska byta heder har jag bestämmt så att man ser att det är jag som skriver det här en person bara :P

english please

Ja hela min dag har bestått av engelska och låt mig säga, det är inte roligt. Vi har gjort två "prov" på en dag och nu när man plötsligt går i nian känns det som om det bara är en massa prov, hela tiden.
Men så är det väl när man går i nian.

Idag består i alla fall kvällen med att mysa framför tv:n och se en massa filmer. För nu i somras fick vi en massa nya kanaler :)
Skriver mer senare. Nu ska jag i alla fall skicka bilder till Nattis.

Snälla pappa??

Okey dagens rubrik är ett skämt eller??
 jaja strunt i det, Dom här skorna ska jag i alla fall ha. Men bara en av dom.
För mig så lutar det mer åt dom skorna med skosnören på. Men vad tycker ni??


Svin influensa

Ja jag vill själv inte bli smittad av svin influensa så därför tvättar jag mina händer väldigt ofta för säkerhetens skull. För vem vet en dag kan juh jag få svin influensa. Det är redan en eller kanske till och med två i min klass som har redan blivit smittade så dom har inte kommit till skolan pga det.

Så som sagt man vet aldrig när man kan få det så var noga med att tvätta händerna och att inte hälsa på alla människor man träffar genom att skaka hand, (känns som om det är så gammalmodigt att skaka hand :P )

I love asia

Ja det är sant jag älskar precis allt med det. Älskar värmen maten och ja allting. Filippinerna är ett land man måste åka till någongång i sitt liv och uppleva alla fina ställen m.m

Korea älskar jag också med pga att deras serie boys over flowers år så bra samt gruppen Wondergirls som har gjort låten Nobody. Haha det som är roligt någon sa till min lillesyrra att hon kommer gifta sig med en koreansk, hehe vi får väl se om det händer

Guess what

Gissa vad jag gör precis nu? Jag sitter och gråter. Gissa varför jo för att jag längtar till filippinerna och alla mina kusiner. Dom är som världens snällaste personer. Inte illa menat till alla mina vänner, men jag älskar alla och jag kan inte fatta att jag inte kommer att se dom på tre år. Det kanske låter lite knäppt att jag gråter men jag tänker bara på alla fina minnen och vad dom ställde upp för oss. Love u all
p.s alla tårar är självklart glädje tårar

Im borde

Jag vill inte säga det här men nu när jag har börjat nian så känns det nervöst. För nästa år börjar man gymnasiet och då kommer man börja i en ny klass med nya personer och det har jag aldrig gjort. Men jag får väl njuta lite av att det är sista året i grundskolan, Hehe

Dagens outfit.

0e252a563a135410c0720f497676bb46.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit. Ja det är det som jag har på mig. Äntligen hann jag lägga ut det (vilket jag inte hann igår) hela outfiten kommer från filippinerna. Kan stolt säga att tack vare den resan har jag fått en helt ny garderob.


it's picture time

Här kommer dom efterlängtade bilder från igår...












Kommer alltid minnas dom här små stunderna med dig och det här är verkligen äkta kärlek som har varat i 10 år nu. Grattis på 10 årsdagen Maddnattis :)

Mobilbloggen

Ja just nu har jag mobilbloggen med mig. Vilket är skönt för jag kan inte vara inne på datorn just nu. I alla fall så har jag hjälpt audrey med att göra en blogg. Jag märkte att det var första gången hon hade en blogg för hon skrev inte mycket alls. Men så är väl alla i början, Hehe. Ska även försöka sitta vid datorn och lägga ut bilderna från igår. Men vi får väl se.

Back to school

Ja idag börjar man skolan och det känns juh hur tråkigt som hels. Men det som är bra är att man själv börjar kl 12. Men jag ska lägga ut lite bilder från igår när jag var med Nattis. Men det blir väl efter skolan.

I LOVE IT!!

Jag älskar verkligen den här låten som är hur populär i asien och i Filippinerna sjunger alla den.
Se på hela musik videon för låten kommer inte exakt från början. Lovet it!!


Please!!!!!!

Ja jag får snart damp. För jag vill sååå gärna åka till grönan med Nattis imorron. Ska fråga pappa idag om jag får och jag hoppas verkligen för jag har bara varit där en gång i hela mitt liv och det var i trean.
Dessutom så ska jag inte fråga mamma för hon säger alltid nej för att hon inte gillar karuseller. Men vi får se.

i'm back....

Yes i går kom jag tillbaka från Filippiner och låt mig säga en sak....
gud vad kallt ni har haft det
I filippinerna har det varit hur skönt som helst. Men det var hur jobbigt som helst att säga hej då till alla, får faktiskt lite tårar i ögonen när jag skriver det här. Älskar alla mina kusiner och jag kommer att sakna alla.

Nu håller jag i alla fall på att fixa om min blogg. Ny designe och ny header. Så det kanske blir klart idag.

one day to go

Ja det kan man i alla fall säga för imorgon så ska jag dra till flygplatsen och börja flyga mot SWEDEN!! Så jag är hemma på lördag kl 6 på morgonen *suck*
Men men vad ska man göra, hehe
Då blir det mycket mera inlägg från mig (det kan jag lova) dessutom ska jag lägga ut mera bilder. Kommer sakna Filippinerna som bara det och Abby kommer jag sakna mest (barnet som jag har blivit gudmor till, läs förra inlägget)
Nu ska jag äta frukost här i hotelet, (börjar bli hur hungrig som helst)

3 dagar kvar :)

Om bara tre dagar kommer jag hem till Sverige. Jag längtar faktiskt lite hem men jag kommer att sakna Filippinerna. För alla min a kusiner bor här. Jag saknar dom redan för vi ska nu bo på ett hotel dom tre sista dagarna så vi har redan sagt hej då till alla våra kusiner.

Men nu till nyheten. I söndags blev jag gudmor till en av mina kusiner :)
Hon är SÅÅÅÅ himla söt. Här kommer i alla fall lite bilder :)


Här är Abby som jag är gudmor till :)


kyrkan som Abby döptes i


BJ som är Abbys storebror


Några av mina kusiner som följde med till kyrkan :)


mmmm tårta


mat, hehe


liten bild från igår också :)



RSS 2.0