???

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag för jo (som vanligt) vi hade inte internet. Så jag vet att ni vill ha lite bild bevis på att jag lever så här kommer det. 

(klicka på bilden för att se bättre)

     
   
    
     
 
 

Jag vill vara utvilad

Ja har inte direkt sovit jätte bra inatt för i hotel rummet hade man värsta aircondtion och bara ett litet tunt täcke så både issa,mamma och jag frös som bara den, hehe
låter egentligen ganska roligt.

Imorron ska vi också vakna runt 6 på morgonen för kl 8 ska vi dra till amana watherpark.

låt äventyret börja, hehe

Jo gissa vart jag sitter just nu?? Jo jag sitter på ett mysigt cafe/hotel (med gratis internet) och vi ska bo här i hotelet i två dagar för på tisdag så ska vi juh dra till Amana Watherpark (vilket ska bli hur roligt som helst :) enligt mig och min syrra)

Har precis ätit lunch och är nu helt propp mätt. Issa sitter här alldeles bredvid mig och frågar hela tiden "när ska jag spela?" Fast jag har bara suttit här i fem minuter, hehe
Det här blir bara ett kort litet inlägg från mig.

hjälp!!

Jag behöver verkligen hjälp med att hitta en bra men ändå en billig kamera. Har försökt att hitta någon bra här i Filippinerna men självklart har jag inte haft tid för det.
Någon som vet var jag kan köpa???
Vill helst ha märket Cannon men om det finns någon bättre skriv då.

Amana watherpark

Som sagt ska jag på tisdag åka till 13 waves (amana watherpark) på tisdag och det ska bli hur roligt som helst.
Så därför lägger jag ut en bild på hur våg poolen kommer se ut.
i've been poison....

Ja rubriken stämmer för jag har blivit helt besatt av en serie här i Filippinerna, men serien kommer egentligen från Korea. Men jag fattar när dom pratar tagalog (filippinska) eller om det är engelsk text till.

Jag ska försöka hitta ett avsnitt som jag kan lägga ut på min blogg. Ska även försöka övertala mamma att köpa hela serien på dvd så att jag även kan se i Sverige.Annu en gang utan svenska bokstaver..

Maste vara sjukt kul att lasa det har, eftersom att det fattas svenska bokstaver. Okey nu ska jag inte ga in pa det for mycket. Hehe :)

Om exakt tre veckor kommer jag hem till Sverige och om jag ska vara helt arlig sa langtar jag faktiskt lite hem till Sverige speciellt till alla mina vanner och pappa saklart.
Det har blir bara ett kort inlagg for jag vet inte exakt vad jag ska skriva, men jag kommer lagga in lite bilder nar jag ar inne pa mammas dator.

Ibland blir man bara besviken...

Ja jag är lite besviken just nu för igår så var vi på ett Shopping center och vi tänkte köpa jätte många saker (dvs saker till mig :) Men sen när vi skulle gå och betala så började vår mammas kort krongla så då fick vi gå och fixa det. Så då blev det inte så många saker till mig :(

Hehe, men det som piggar upp mig är att nästa tisdag så ska jag,mamma,issa och en av min mammas kompis och hans barn dra till ett badställe och bada. Sen dagen efter ska vi gå och se på fiskar och sen på natten ska vi gå på tivoli.
Längtar till dess.

Collage!!


annorlunda men skönt

Ja ni kanske undrar vad jag pratar om? Jo det är så att jag har duschat (stavas?)  i rengnet och det var hur skönt som helst. Eftersom att det är fortfarande varmt när det rengnar så är det skönt. Men jag lägger ut det senare när jag har fixat ett litet collage.

Här kommer i alla fall lite.....


.....


Snart ska vi dra...

Till min mammas tandläkare idag och spänna hennes tandstälning lite mer. Men innan dess blir det en liten snabb frukost här i McDonalds. Så det här blir bara ett snabbt litet inlägg för mig.

Grattis mamma!!

Idag fyller min mamma 47 år. Så grattis mamma på din födelsedag.
Vi ska fira den så gott det bara går här i Filippinerna.

helt slut

kom precis hem från ännu ett shopping center (samma som vi var på igår) och låt mig säga jag har smakat en bit av himmel. Ja det är sant en av dom godaste glassarna jag har smakat kommer från en affär som heter Dilly bar och låt mig säga deras vanilj i glassen den saknar ord.

Okey här i Filippinerna är kl i alla fall tio på kvällen och nu börjar alla myggen komma fram. Oj ni kanske skulle vilja veta varför jag var på ett shopping center
Jo det är för att min mamma fyller år imorron och issa,marvis och hans flickvän och jag gick och letade efter den perfekta presenten och låt mig säga att det är en skit bra present och omslaget på presenten är helt underbar. Ska ta bilder imorron för mamma vet inte att vi har köpt något till henne.
skriver mer imorron.

Veckans...

Låt måste nog vara Here we go again av Demi Lovato


varför??

Ja den frågan ställer jag mig själv för att igår efter att jag kom hem från gallerian ja då märkte jag att mitt vänstra öga började klia som bara den. (vilket inte är den bästa känslan i världen btw)
Så idag när jag vaknade så var mitt öga svullet. Men det som är bra är att vi bor juh hos min kusin och han studerar till läkare så han kan säkert hjälpa mig.

Okey jag vet att ni säkert vill att jag lägger ut bilder här ifrån så jag ska nog göra ett litet collage till.

om ni bara visste...

hur mycket jag har shoppat för bara 500 kr vilket här är 3000 pesos :)
dessutom så har jag köpt Jonas Brothers nya skiva Lines, vines and trying times för inte ens hundra kr. Plus så har jag också köpt Demi Lovatos skiva men det som är lite mindre bra är att jag har precis fått veta att hon kommer släppa en ny skiva den 26 juli, bläbläblä nu när jag äntligen har köpt hennes debut album. Jaja vad ska man säga? Bästa lycka nästa gång?

Okey, kanske ska berätta vad jag har gjort idag istället. Jo som jag sa så skulle jag bara vara hemma idag. Men sen så ändrades det och vi drog till en galleria och träffade mammas kompis som både bor i bagis och som också är från Filippinerna. Just att jag säger det är för att hon tog med våran ipod som vi glömde ta med. Så nu kan jag äntligen lägga ner Jonas Brothers och Demi Lovatos alla låtar. Jippey!!

Liten fråga till er:
Har ni någongång glömt något när ni är på semester? och vad i så fall??

en liten låt....

när man har tråkigt och det rengnar ute.
rain, rain go away come again another day.

haha sjung den så kanske det slutar rengna

could it be?


Här i Filippinerna har jag sätt en av världens minsta glassar (som bara är 3-4 cm) Ja jag vet det låter as konstigt men det är sant. Men om man köper en av dom glassarna så får juh man en hel bunt av dom.


Jaja nog om glass nu. Det gör mig lite små hungrig. Här i Filippinerna så är kl 10 medans i Sverige är kl bara fyra på morgonen. Hehe man kan juh liksom säga att jag är i framtiden. (ne jag bara skojar.)


Idag händer i alla fall inte något speciellt. Men på fredag ska jag,issa,mamma,marvin,marvis + hans flickvän dra till en strand och bo där i en vecka så då kommer flera bilder läggas in. Nu får vi juh bara be att dom har täckning där.
Här kommer i alla fall en bild på glassarna jag menar. Men dom ser juh mindre ut i verkligheten.


.....


FrukostHär sitter jag i Filippinerna och äter nybakat pandisal som är ett slags frukost bröd här i Filippinerna och dessutom är det jätte gott. Idag så tror jag att mamma,Issa, jag och min kusin Marvis ska dra till ett shopping center som är så stor eller även större än kulturhuset i plattan. Men tyvärr ska jag nog inte köpa något för ja, jag kan faktis inte tro att jag säger det här men jag är helt slut över att shoppa kläder (men inte skor)

Kommer nog att skriva ett litet inlägg senare med.


vad har jag att säga

Har märkt att det var ganska längesen jag skrev ett inlägg, men nu kommer det bli mycket bättre för nu har jag nämligen flyttat in hos en av mina kusiner som är såå snälla mot oss och det som är bra att här får vi internet.
Så ni kan lita på att jag kommer skriva mer men kanske inte flera inlägg om dan för jag måste juh också ut och se lite på vad Filippinerna har att bjuda på. hehe

längtar efter alla mina vänner och min underbara pappa så otroligt mycket. Skriver mer imorron för klockan är runt elva tolv på natten.
See yeah!!

RSS 2.0