Can it be better?


Men vad jobbigt det kan vara

Ja just for att jag sager det ar for att jag sitter just nu pa ett internet cafe och har finns det inga a a o om ni fattar. Men  jag ska anda gora ett inlagg for er.
Bade min mamma och min lillasyster har en egen data har och alla vi tycker att det ar jobbigt utan alla bokstaver. Men min kusin som ar 27 ar han tycker det bara skulle vara konstigt med dom bokstaverna. hahaha nog om det nu.

Sjalv har jag i alla fall shoppat som en galning men jag har lite svart att hitta ett par byxor fl\or alla ar for korta for mig men jag har i alla fall hittat ett par.

Och just det jag har ocksa hort att Michel Jackson har dott. Gud vad hemskt. Han ar ju liksom jordens pop ikon. Fran borjan nar min kusin sa det trodde jag det inte men sen sa fick jag reda att det var sant.
Let Michel Jackson rest in peace <33

Jag vill bara ha allt!!

Ja det finns många saker jag vill ha här min mamma gav mig precis 500 kr vilket är 3000 pisos här i Filippinerna och det kan man köps flera hundra saker. Ska köpa lite kläder men jag vill också ha en kamera fast då kommer nästa alla pengarna ta slut säkert. Men en sak är säkert jag måste köpa något till lilla Nathalie :)


Helt underbart

Gud vad vacker ett land kan vara. Filippinerna är ett av de vackraste länderna jag har sätt och det är ett land som är ett måste att åka till någon gång i livet. Vet ni vad, jag har ett nytt mål i mitt liv. Det är att efter att jag har tagit studenten så ska jag och kanske Nattis (har inte frågat henne än!) åka till Filippinerna helt själva. Tänk vilket äventyr det skulle bli.

Nu sitter jag i alla fall hemma hos en av mina kusiners hem och ett av hennes barn som bara är fem år sitter bredvid mig och spelar svampbob, hehe.
Hennes andra barn är ett år tror jag och hon är hur söt som helst och det bästa är att jag tror att hon gillar mig BÄST!! Eller försäg jag vet inte hon kanske bara gillar att titta på mig när jag gör grimarser.

Ni får i alla fall eller vänta lite en sak vill jag säga. Där att jag saknar min mobil skit mycket. Jag undrar om jag har fått några missade samtal eller meddelanden. Ja nu fick jag en liten ide. Okey alla som läser det här skicka ett litet meddelande till min mobil så får jag se hur många jag får när jag kommer tillbaka. Smsa bara till 0761687648

Ni får i alla fall ha en bra sommar och vi får se när jag bloggar igen.

nemen tjena

Ja nu är jag på en resturang för det är bara här vi kan få internet och på andra ställen som man får tak över huvudet. Men jag försökte igår att gå på ett internet cafe som kostade 20 pesos för en timme. Om du vill veta hur mycket det kostar är det bara att dela det med 6.
Här har det regnat för det mesta vilket är skit skönt för då är det inte så vart. Dessutom har jag lärt mig att spela både shack eller hur det nu stavas och gitarr. Min kusin lärde mig och hennes pojkvän. Kommer sakna alla här sen när jag reser hem till sverige. Men det blir roligt att träffa alla sen.

Men nu ska jag sluta skriva för den här gången och jag ska försöka gå in på internet cafeet igen fast inte när det har regnat för då blir det dålig signal.
see yhaa!!

now I'm back

Eller kanske inte för jag är just nu i Filippinerna på ett litet mysigt cafe som heter Starbucks. Låt mig säga att här är det så hilma varmt från kl 10 till 16 men jag har på sätt och vis vant mig med värmen.

Jag kanske ska berätta vad jag har gjort jag har hälsat på mina släktingar och i fredags så var vi på ett bad ställe med våra kusiner och vi sov där. Alla tjejer fick dela på två sängar som satt ihop men vi klarade oss.
Dessutom så har vi shoppat och våra kusiner bor precis mitt imot oss. Vilket är bra för dom har en hund som heter Poochie. Vi får ibland gå ut med den. Måste skynda mig för vi ska snart dra vidare hem fast där kan jag inte skriva för vi har nästan ingen signal där ifrån för det är uppe i berget. Så jag kommer bara skriva lite då och då. Men vi ska försöka att fixa internet där. Här kommer i alla fall lite bilder.


Några av mina kusiner. Har många flera.


Loreland här badade vi fast tyvärr har jag inga bilder från poolen.


Solnedgången från Loreland.


Poochie våran kusins hund.

Aj

Ja så lät det när jag tog spruta och låt mig säga det var lite pinsamt. Varför? Jo för det var samma som tog spruta på issa och mig förra gången och då var hon skit sur. Vi "bad" till gud att vi inte skulle då henne igen men självklart så var inte gud på våran sida. Hahaha. Men hon kände igen oss och hon var fortfarande lika sur som vanligt.

nytt

Ja jag såg precis att Jonas Brothers har lagt ut deras nya musik video till "Fly with me" och gud vad låten är bra. Vad tycker ni?

God morgon!

Ska snart dra till skolan eller inte exakt. Vi ska ju bada idag så inga lektioner, woho!! Imorgon så åker jag då missar jag ju skolavslutningen men jag får nog ändå vakna tidigt och gå snabbt till skolan så att jag får mina betyg åtminstånde. Vet i alla fall att jag får mer VG i år än förra året.

Skriver mer lite senare efter att jag har tagit spruta mot mygg. Lycka till Nattis med din spruta :)

Om tre...

3fc32a0ac3f436b3201d6fbaea694066.png

Kolla varifrån!

Om tre dagar drar jag till Filippinerna vilket ska bli hur roligt som helst men jag kommer sakna två personer när jag är där och det är min lilla pappa och självklart Nattis. Kommer nog blogga lite där ifrån men kanske inte lika mycket. Im going to miss u guys!


11 saker ni inte visste...

1. Kan skratta om precis vad som helst
2. älskar choklad
3. Får damp lite då och då
4. Sjunger jämt
5. normal?? Nej det tror jag inte
6. Kan prata i telefonen i flera timmar
7. älskar att uppträda
8. har varit med på tidning
9. Hatar att komma försent
10. Ska vara med på en teater i höst på orionteatern
11. Älskar att vara kär

Hej hej...

0-1cc386c0c77688432b3cdae5789a6265.png

Kolla varifrån!

Hej hej bloggen idag hängde jag med Nattis i stan. Hahaha vad roligt vi hade och vilken snygging vi såg på American cookies. Gud vad roligt vi hade och affären Monki hade den roligaste omklädningsrummet någonsin. Nu måste jag vila lite för jag är helt slut.


Kan det bli bättre??

Idag kan det vara en av mina bästa dagar för jag är supernöjd med hur jag uppträdde och jag är ny kär <33 dessutom hittade jag Erik Hassels cover på Olas Feel good och låt mig säga han sjunger den bra. Älskar hans röst och funderar på att kanske till nian sjunga hans låt Hurtful. Vad tycker ni?? Förslag på bra låtar jag kan sjunga.

come on, test this...


Fuska inte, det är faktiskt kul. Allt stämde in!

Om du är fullkomligt ärlig kommerhoroskopet att berätta sanningen för dig.Skriv dina svar på ett papper.

Fuska inte!
Svaren finns nederst på sidan.

- - - -

1. Skriv namnet på någon av motsatta könet.2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart,blå, grön, gul?3. Skriv den första bokstaven i ditt namn4. I vilken månad är du född?5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.7. Vilket är ditt lyckonummer?8. Föredrar du Sydney eller Brisbane?9. Föredrar du en sjö eller havet?10. Skriv en önskan (realistisk)

När du är färdig så scrolla

ned...- - - -


Svar:


1. Du är förälskad i denna person.


2. Om du valde:

Röd = Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek

Svart = du är konservativ och aggressiv

Grön = din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka

Blå = du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar

Gul = du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som känner sig nedtryckta3. Om dina initialer är:

A-K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv

L-R - Du försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra

S-Z - Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut4. Om du är född i:

Jan-Mar: Året kommer att bli bra för dig,och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad

April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.

Juli-Sep: Du kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv

Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.5. Om du valde:

Svart

= Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till

det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen
Vit
= Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och
kommer att göra allt för dig, men du kommer kanske inte att vara
medveten om detta6. Denna person är din bäste vän.
7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under
ditt liv:

148. Om du valde:

Sydney = Du föredrar äventyr

Brisbane = Du är en tillbakalutande och avslappnad person.9. Om du valde:

Sjön = Du är lojal gentemot fina vänner och kära, men är mycket reserverad

Havet = Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse, om du laddar upp den på din blogg :D

I did it!

Yes, yes ,yes jag har äntligen uppträtt för hela min skola och jag var först avv alla. Vilket var bra för alla klappade med och dom applåderade som bara den. Dessutom fick jag vis upp min kofta på modevisningen vi hade. Ska se om jag kan lägga ut ett litet klipp på mig senare.

OMG!! Det här är ett måste

Oj ser nu att det har blivit väldigt många inlägg nu men det här blir det sista för den här dagen jag lovar. Men titta bara på det här klippet. Det här är verkligen ett måste för alla Jonas Brothers fans där ute. Man garvar så mycket. Joe Försöker nämligen dansa Singel laidies av Beyonce (Vilket han har lovat till alla fans.) Även Justin Timberlake har försökt att dansa den här dansen.


Joe dansar


Beyonce dansar (orginalet)

Test!

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Antingen 6:30 eller 6:55
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? KLÄDER!!!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ja
När var senast någon stötte på dig? Om jag tror rätt så var det tisdags :)
Vad åt du till middag senast? Kött med potatis
Kan du vissla? Ja men inte när jag skrattar
Tittade du på tecknat när du var liten? Klart jag gjorde
Äger du några popband t-shirts? Nej men jag har gjort en själv
När flög du senast? Kommer inte ihåg men ska flyga den 9 juni
Pratar du några andra språk? Ja tagalog (Filippinska), engelska och franska
Har du gråtit offentligt? Ja, men mina vänner tröstar mig
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja kanske en liten tatuering som betyder något
Vad har du för väder? Soligt men också lite mulet
Vilket är ditt favoritämnet? Måste nog vara musik
När sov du senast på golvet? För någon vecka sen
Vilken är din favorit läsk? cola och fanta
Gillar du din boendesituation? Klagar inte
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst 6
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Det beror på om jag har prov och en massa läxor jag inte har gjort
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Det händer
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
Tror du på liv på andra planeter? Ja något måste det ju finnas
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Gör det bara
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja men inte själv
Tycker du om att krama folk? Ja :)
Äger du en digitalkamera? Nej men vill ha :(
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Nicole från Pussycat Dolls, Vanessa Hudgens och Melissa.R från Programet The Pussycat Dolls (alla kommer eller är halv Filippinsk.)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej aldrig, älskar kött ;)
Är du mörkrädd? Lite
Tre saker du alltid har med dig? Mobil,örhängen och nycklar

Love it

Veckans love it måste gå till serien How i met your mother som sänds på tv3 kl 18:30
Här kommer ett litet klipp från serien när Robin säger att hon var en tonårskändis i Kanada.

Strike!Kom precis hem efter att jag har bowlat i Gullmarsplan. Det var sista hemspråk så då brukar vi få göra något roligt. Just i år så fick vi bowla och det gjorde vi också förra året. Det var roligt men jag kom sist men det var nog för dom fick staket så dom kunde inte komma i den där springan eller vad man nu ska kalla den.
Måste nog vila rösten lite så att jag är redo tills imorron.

Kan det bli bättre

Idag så slutatde vi kl 13 och det var ju as skönt. Dessutom imorron ska jag uppträda och då börjag moi kl 10 och just det på fredag är jag ledig jippey!!! Då ska jag också träffa Nattis så det ska bli bra. Nästa vecka åker jag till Filippinerna så jag ska nog också blogga där ifrån. Ja ja skriverv mer senare.

Do you like this?

Själv så älskar jag den här låten. Men vad tycker du??

Men kom igen

Kom hem för några timmar sen från att jag hade övat på min lilla låt som jag ska uppträda med snart. Skit roligt att öva men han som kunde spela exakt likadant på trummorna som det ska låta ville inte spela. Då fick en annan kille som går i min parallel klass spela och det lät inte exakt som det skulle göra. Men men vad ska man göra.
Hahaha juste han som spelar bas till min låt började larva sig as mycket så då fick jag och Audrey värsta skrattanfallet. Ska se hur det blir imorron.

Stadsteatern

Nu kom jag precis hem från stadsteatern efter att jag har varit med där. Det var en som gjorde en monolog om döden och efteråt så sa han att alla skulle gå in på hans blogg vilket jag också gjorde. Checka gärna in hans blogg genom att (klicka här)

RSS 2.0