I hate it


En sak jag verkligen hatar är nar man ska lämna folk. Jag hatar verkligen det. När jag var i t.ex Filippinerna så fick jag lämna alla mina kusiner och alla mina vänner vilket var skit jobbigt. När jag var med min framor så var det också skit jobbigt att lämna henne. Hon bor ju själv så hon ringde mig och sa att Vilma (hennes hund) satt och väntade vid dörren och tittade på dörrhandtaget för att se när vi skulle komma. Gud vad sött. Men som sagt då blir man nog också ännu gladare när man träffas nästa gång :)

Home sweet home

Ja nu är man hemma och det känns hur skönt som helst även om jag har haft det hur roligt och hur skönt som helst hos farmorn min :)
Kom hem för två timmar sen och jag har precis mumsat i mig lite marabou och låt mig säga att det är hur gott som helst. När jag var hos min farmor så hittade jag en bild när min pappa och min faster var små och hehe min pappa har inte ändrats så mycket än att han har fått brunt hår nu :P


tror ni jag vinner??

Jag har anmält mig till ännu en tävling. Nämligen hos Foki och hon har ju en bedårande blogg som jag alltid brukar läsa. Men nu har jag chansen att vinna en plattång som även Foki själv använder :) Denna plattången kommer från forHair.nu Nu får vi hoppas på det bästa ännu en gång :)

Dessutom är jag med i en annan tävling hos Vesna :)



kan man...

02d0e869d6817451c28ef861bbb08ab1.png

Kolla varifrån!

kan man bli sudoku beroende? Ja det tror jag. Jag har löst en massa sudoku tal nu när jag har varit i eskilstuna och det är ju för säg bra. Dessutom så har jag också läst klart en bok om första världs kriget och den måste läsas ut innan måndagen :P


ska snart...

0-18afb7efc25007e5fb98684e86c2db95.png

Kolla varifrån!

ska snart ut och titta runt har lite i eskilstuna och senare på kvällen ska vi till eskilstunas shopping center tuna park och se på martin stenmark när han ska uppträda. Ska bli roligt. Visst han är inte exakt min idol men i alla fall :) har är en bild på min farmors hund Vilma.


nu sitter...

0-567c94c7d42cefef4197818576bd2a70.png

Kolla varifrån!

nu sitter man här hemma hos farmor och myser. Imorron ska vi ut och shoppa :) vilket ska bli roligt :)


eskilstuna here...

0-3a8b8ebcbab6472ba5f957f39458ace3.png

Kolla varifrån!

eskilstuna here we come. Just nu sitter issa och jag i tåget mot eskilstuna. Hehe tyvärr så blev det ingen bild på mig men på syrran blev det i alla fall. Jag skriver mer när jag är framme.


Ändrade planer

Som jag sa i ett tidigare inlägg sa jag att jag skulle åka in till Barkarby och köpa min jacka men tyvärr så blev det inte exakt så. För jag åkte istället till Liljeholmens nya shopping center. Där hittade jag dessutom en jacka som jag ville ha och sen så köpte jag även hem två små saker till. Imorron drar jag iväg till min kära farmor och jag tar självklart med mig mobilen och bloggar där ifrån.
Här kommer i alla fall de sakerna jag köpte i bildformat :P
Tyvärr så blev bilden på jackan lite konstig för den gick inte att rotera eller att vända. Men det får ni stå ut med.

2b21245641f4deebd03629721341aa16.png














0-77aab5f4d32eb53bb4df11717a5f45a3.png1a239fbcd8393a6a4590f3bc569049d8.png
















kan det bli bättre

Kom hem för någon timme sen och jag slog på tv:n på mtv och då visade dom bara brook knows best som jag har blivit helt beroende av och då visade dom ett avsnitt med eye candy killen Colby o'donis. Gud vilket gullit par de är tillsammans. Haha jag bara as garvade när dom var på en "dejt" tillsamans för hon tappade sina badbyxor när dom gjorde något roligt (pinsamt).
Men dom har gjort en sjukt bra låt tillsammans och här kommer den :)

Söndag

Nu är det söndag och det känns hur skönt som helst. Mina söndagar brukar oftas innebära en slappdag med mys framför tv:n. Idag så blir det ju en sån dag och om jag ska vara helt ärlig orkar jag inte heller gå ut på söndagar för då är det oftas såå himla tråkigt väder som det är nu.
Men imorron blir det i alla fall shopping och på tisdag ska man till farmor.
Vad ska ni göra den här veckan??

Botemedel...


mot huvudvärk det behöver jag just nu. Snart ska jag ut till stan och käka sen på måndag ska jag äntligen köpa min jacka och då ska man ju åka till Barkarby. Där kommer det säkert finnas en jacka jag fastnar för :P
Men nu ska jag in i duschen och sedan förberedda mig.

Nu måste jag vinna


Nu är jag med i en tävling hos Millah där jag kan vinna en liten goddiebag. Ni kan också vinna något om ni kikar in på hennes blogg. Vem vet kanske den här gången vinner jag :) jag har ju inte heller vunnit någon tävling förut. Men vi får hoppas på det bästa :)

Höstlov!!



NU är det äntligen höstlov och det känns hur bra som helst. På tisdag ska jag i alla fall dra ner till Eskilstuna med syrran för då ska vi vara hos min farmor. Känns faktiskt ganska skönt att slippa storstan några dagar. Men husr som helst även om det är höstlov har jag tre läxor att göra vilket inte alls är så roligt. På höstlov ska man ha roligt.
Nu ska jag i alla fall gå in på facebook och svara på kommentarer :)

Sova

Jag har sovit halva dagen och jag är fortfarande trött. Vet inte om jag orkar gå till skolan Imorron men vi får väl se. Antagligen blir det skola Imorron.

Baknings sjuk?

Idag är jag tyvärr sjuk om jag nu kan säga så för jag har haft såå himla ont i magen de senaste dagarna. Men eftersom att jag är hemma nu så känns magen lite bättre. Så jag har bestämnt mig att baka lite kladdkaka :)
Jag har inte kommit så långt för jag har precis lämnat in dem i ugnen så jag kan visa er lite senare hur dom ser ut :P
Här kommer i alla fall en bild på vad man ska ha för indregienser.


YES!



Har precis läst att Starbucks kommer att öppnas i Sverige. Jag säger bara äntligen för det var verkligen på tiden. I Filippinerna blev jag helt beroende av alla söt sakerna i Starbucks. Men det är försäg ganska dyrt men det värt det.
Längtar tills man kan skicka ett sms och säga "Vi ses vid Starbucks" hehe ja så ser ju min vardag ut.

Förresten om några veckor är det talangjakt i skolan och jag vet vilken låt jag vill sjunga. Gissa???
Jo Warwick Avenue av Duffy. Älskar den låten :P


Coming to Sweden XD

Jonas Brothers bjuder på sig själva

Hahaha jag älskar den här videon. Det här är ett måste att se och dessutom så är också själva "låten" i videon så dansig :P


Utvecklingssamtal

Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick hur bra som helst :)
Min mentor sa att jag kommer få VG i typ alla mina ämnen och det är ju hur bra som helst. Hon sa till och med att jag även kommer att få något MVG.

Men min dag har varit väldigt lungt om jag säger så för idag var det tema dag och då gjorde vi inte så mycket. Här kommer i alla fall en bild på Marisol och Audrey från dagen. Hehe som vanligt kunde jag inte ta bild på Marisol men Audrey ville såå gärna vara med :P



SOS!

Ja som ni kanske har läst i tidningarna och i min blogg så har det varit en översvämmning i Flippinerna. Kanske inte alla vet hur det egentligen ser ut där nere. Så jag vill bara lägga ut lite bilder så att ni kan se med egna ögon hur det ser ut. Nu kan jag bara säga att vi har en verkligen tur att det inte kan hända här i Sverige.


Min favorit galleria SM




Vart tog du vägen??

Ja mitt internet har varit borta i två dagar men nu är det äntligen tillbaka. I går lördag så jobbade jag lite snabbt med min moster på ett cafe/resturang och då tjänade jag 250 kr kanske inte såå mycket men bättre än ingenting. Så nu har jag sammanligt snart 1000 kr igen och då ska jag köpa jacka i Barkaby :)

Ja just det snart är det ju också höstlov och då ska jag vara hos min farmor i några dagar och då blir det kanske inte så mycket uppdatering men jag ska försöka i alla fall.

Städning

Städade mitt rum här om dagen och låt mig säga det blev mycket snyggt jämfört med förut. Okej kanske inte världens snyggaste rum men i alla fall jag försöker ju. Här kommer bilderna hur det såg ut innan jag städade :P




Och här kommer bilderna hur det ser ut nu :D



I KEEP WHAT I PROMIS

Ja det stämmer i förra inlägget sa jag att jag skulle lägga ut bilder på vad jag hade shoppat i förrigår och jag blev supernöjd. Men tyvärr så blev det ingen jacka men det ska jag köpa i Barkaby på höstlovet. Där finns det tusen jackor att välja mellan och någon av dom måste bli min :P
Här kommer i alla fall bilder på kläderna. Allt ser mycket bättre ut i verkligheten :)


Basplagg tröja från Åhlens 100 kr


Basplagg tröja från Åhlens  100 kr


Halsduk från Åhlens 129 kr


Jeansleggins från Åhlens 249 kr

Fullt upp

Jag har verkligen haft fullt upp den här veckan just därför är det inte så bra uppdatering. Imorron lägger jag i alla fall upp bilder på de sakerna jag köpte igår. På höstlovet ska jag i alla fall få hem en jacka :)

Studiedag!!

Idag är man ledig från skolan vilket är hur skönt som helst. Ska försöka åka ner till stan idag och kanske köpa jackan som jag visade i förra inlägget. Men vi får väl se om det blir just den, just för att sånna jackor kan man inte tvätta och jag vill ju liksom inte gå runt med en stinkande jacka heller :P Men jag tittade lite på internet och den här jackan va den ända jag kunde hitta som man inte behöver kemtvätta. Så ska jag satsa på den här eller den andra??



Ska svara på lite kommentarer också innan jag åker ner till stan och förresten här kommer en fråga till alla er läsare: Tycker ni att jag ska börja videoblogga?

Vilken ska man ta?

Jag vill ha och jag behöver en höst/vinter jacka och jag vet den perfekta. Men nu är bara problemet. Vilken??

Imorgon sa jag i alla fall köpa så jag skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig välja vilken färg.
Dessutom så har jag studiedag imorgon och det betyder ingen skola. Woho!!


Uppdatering:

Blor uselt idag och jag ursäktar från det men det är bara det att jag har läxor att göra plus att jag ska in till stan idag ockå lite snabbt för att köpa en present til pappa som jag inte hann göra i veckan. Har tänkt att köpa en helikopter till han som han kan "leka" med inne. Han älskar nämligen helikopter :P

Jag lovar att uppdatera mer imorgon.

Gissa vem som ringde??!!


Jo the voice ringde mig eller rättare sagt Sebastian från the voice som sänder nu :P
Han ringde mig för att jag anmälde mig till en tävling om att gå på nästa veckas idol och träffa Jordin Sparks!! OMG tänk om jag skulle vinna :O Men han ringde för att säga att dom kanske kommer ringa mig i helgen och säga om jag kommer att vinna tävlingen eller inte. Hoppas i alla fall.

Tänk att få träffa denna tjejen :) Plus alla deltagarna :O


Ideer!?

Idag fick vi sluta tidigare från bilden så då fick vi en liten hem uppgift. Nämligen att rita av något som man har hemma från två olika vinklar. Någon som vet vad jag kan rita?
Själv så kom jag på att jag kunde rita av en liten staty som jag har här hemma men då kommer det bli mycket detaljer men då kanske jag får bra betyg vem vet?


Fame!

Imorron är det bio premiär för filmen Fame och den vill jag så gärna se. Men jag vet bara inte om jag har tid för det. Här kommer i alla fall den grymma trailern :D


"hej madde kan inte komma idag"

Den meningen sa min pappa till expidetionen i skolan för att sjuk anmäla mig för dagen. Ja det är ju så att jag ligger sjuk här hemma. Men som tur är så kan jag ju då arbeta med mina läxor tills imorron :)
Orkar inte uppdatera just nu men kanske lite senare på eftermiddagen.

tack syrran :D


Ja jag måste faktiskt tacka henne för hon har gjort en ägg macka till mig och jag som var så hungrig som bara den.
Tack för den underbara mackan issa :P

Idag så har det faktiskt inte hänt så mycket Audrey har varit sjuk i en vecka men hon kanske kommer imorgon till skolan. Hoppas det. Hehe Nattie och jag hade sjukt roligt idag på svenska lektionen (vi skulle komma på ett bra tema till ett tal vi ska göra till klassen) och Nattie sa "Vi kan göra ett tal om hur killar också ska ha mens en gång om månaden" hehe sa jag då och sa "Men då borde vi lära oss att kissa stående" hehe vi bara as garva men så är min humor liksom :P

Mina ben!!

Har ont som bara den i benen för att vi har haft orgientering i två-tre timmar och det var verkligen inte roligt. Nattie (som går i min klass) och jag tog alla kontrollerna förutom två och vi var hur nöjda som helst. Vi gick till och med vilse men aja vi klarade det *stolt*

Nu blir det lite NO-läxa här för mig ska skriva ner alla mina svar i ett papper och sedan lämna in det. Inte så svårt direkt. Men innan läxan blir det lite surf på vågorna ne jag bara skoja surf på internet :P
hehe min humor!?

Ingen mer uppdate idag

Nej jag orkar inte skriva mer idag är helt sliten efter att jag jobbade med min moster i ett café. Men dom bjöd mig på lite mat. Imorron skriver jag mer jag lovar :D

Hehe den här bilden bjuder jag på.

0-410b0dded691b07a9854ad613f3fd593.png

Kolla varifrån!

Hehe den här bilden bjuder jag på. Hann bara ta en bild sen skulle jag gå. Men den får duga för idag :P


Ska snart gå..

in till stan för att leta efter något jag kanske kan köpa. Sen ska jag följa med min mamma till hennes jobb "kontoret" som issa och jag kallar det :P och där brukar vi även få fika lite så det blir mysigt.

Blir inte så mycket mer idag kanske lägger jag ett inlägg från "kontoret" hehe. Vad ska ni göra idag??

Här kommer i alla fall en liten bild från mina kusiner i Filippinerna.

Från vänster Abby mitt lilla gudbarn (känns som om jag skryter lite om det :P men hon är såå söt) och sen är det lilla BJ som är Abbys storebror :D Gud vad jag saknar dom.

Weekend!!

Nu är det äntligen helg och det är hur skönt som helst, visst?? På söndag ska jag hjälpa min moster med lite jobb och då får jag även kanske en 500 lapp och det är ju ganska bra. Jag behöver lite pengar just nu för jag vill ha en ny vinter jacka, kofta och även en väska :)

Förra gången jag hjälpte henne fick jag 600 och då får vi väl hoppsa på det. Nu ska jag i alla fall leta lite på internet efter en låt jag vill sjunga för jag är inte helt säker än. Någon som har några tips på en bra låt jag kan sjunga men inte så snabb bara :P

Skriver mer senare. Här kommer i alla fall låten jag kanske ska sjunga.


ja just det glömde en sak Nattie (som går i  in klass) och jag har fått ett erbjudande från vår so lärare att sjunga något när lärarna ska ha en rock och vinter show och självklart tackade vi ja.

Vilse i skogen?

Just nu sitter jag och laddar ner en massa låtar till mobilen för jag har tre och då får man en massa gratis låtar att välja mellan. Lyckost :P

aja kom precis hem efter att ha haft orientering och låt mig säga att det var hur jobbigt som helst. Precis alla tog samma väg och då menar jag också att alla tog fel väg. Men till slut hittade vi det vi skulle hitta (även om några försökte lura oss) Nu ska jag i alla fall svara på kommentarerna.

Här kommer i alla fall det fantastiska uppträdantet Erik gjorde igår i idol.

Notera vad Anders Bagge säger,
"Ja du Erik jag är faktiskt på ganska dåligt humör. I 40 år han min mamma sagt att jag sjunger bäst i världen, Och vet du vad som hände? Sen kom du. Tack för den."
Hahaha älskar när han sa tack för den :P

RSS 2.0