OMG! Det är det ändå jag kan säga

19d36932fd7d5f8bba478ec98ef04923.png

Kolla varifrån!

OMG! Det är det ändå jag kan säga efter Eriks framträdande i idol. Har gillat han ändå sen början och jag ska se till att rösta som bara den. Gör det ni med smsa erik till 72 400 och gör han lycklig :)


And the winner is...

Ja jag har gjort det igen. Jag har nämligen anmält mig till Fokis nya tävling där man kan vinna ett namn halsband från Betties Galleria och kanske jag vinner eller kanske inte. Det bestämmer Foki :)

Men jag skulle i alla fall vilja ha ett underbar namnhalsband i silver för silver passar ju till allt och det är ju bra då :P
Om ni kanske vill köpa ett kan ni gå in på Betties Galleria dom har sjukt snygga smycket till alla åldrar.

Wish me luck :D
Här är de halsbanden som Foki har beställt och fått av sin käraste pojkvän


 


Pluggar som bara den

Imorron har jag språk prov (franska) och det känns faktiskt hur bra som helst. Jag vet typ allting och jag tvivlar inte alls på att jag åtminstånde kommer att få ett VG :O
Nu har jag i alla fall diskat hemma och jag ska sätta igång och plugga efter det här och efter att jag har svarat på alla kommentarer. Så länge kommer en bild som jag tog idag.


Facebook

Jag har skapat en facebook i helgen när jag var hemma hos Nattis och det var ju bra eller?? Aja har haft en tidigare men det var min mammas kan man säga :P
ni kan i alla fall lägga till moi som vän om ni vill. Jag tror ni vet vad jag heter (madeleine johansson) hehe ha det gött :P

bilder för några minuter sen

Hade lite tråkigt så jag tog typ några bilder men tyvärr så blev bara två tillräckligt bra :P




Nu kan jag pusta ut

Kom precis hem från hemspråket för några timmar sen och det känns hur skönt som helst :)
Ska titta på idol sen kl 20 och nu är det ju också kval veckan så då ska jag ringa in och rösta på bara den på Erik (min personliga favorit) här kommer i alla fall lite videor på honom.








tack och hej leverpastej :P

:(

Förlåt verkligen att jag inte har uppdaterat idag men det är så att jag fick reda i morse att det är total översvämning i manila, filippinerna. Mina kusiner har det väldigt svårt just nu så dom kan inte bo i sina hem utan i kyrkan. Men tack och lov för det. Så jag kommer skriva mer imorgon för jag känner inte att skriva mer idag :( Dom har det väldigt svårt kan jag säga och jag är lite ledsen för det som har hänt.

God morgon sverige

God morgon allihoppa!
Jag och Nattis vaknade för drygt två timmar sen kan man säga :P
Vi åt lite frukost nämligen några mackor och kall oboy, hehe. Jag ska ju åka hem idag men jag ska fråga pappsen om han kan hämta mig lite senare så att Nattis och jag hinner göra lite saker först. Här kommer i alla fall lite bilder från igår och försök att förstå att vi är ironiska på alla bilder.






Vi bjuder på dessa bilder :D

25 september

Idag så har min dag varit väldigt väldigt lång men en av dom roligaste också. Allt började med ett so prov (vilket inte alltid är så roligt) men det var hur easy som helst i alla fall och sen "slutade" dagen med att jag gick hem till Nattis!! :)

Jag ska ju som sagt sova över hos henne idag tills imorron och vi har skrattat som bara den kan jag säga och för en stund grat vi och var alldeles skräckslagna av en film, hehe.
Jag kan säga kommer aldrig glöma du vet vem Nattis :P
Här kommer i alla fall lite bilder!!






Stress

Jag kommer inte kunna uppdatera mer idag för jag har en massa saker att göra tills Imorron. Jag ska hinna skriva klart min debattartikel och jag ska även baka tills Imorron. Kanske skriver jag mer lite senare.

It's done

Japp blev precis klar med den nya designen och jag är super nöjd.
Vad tycks??

Ny design pågång

Japp rubriken stämmer everyone. Jag vet att ni har tröttnat på min design och det har jag definitift också gjort :P så därför så har jag hela dagen försökt att göra en bättre design och den kommer komma upp när som helst. Idag eller imorgon i alla fall.
Ha dett gött :P

Design help!!

Hello!!
Jag har ett stort problem här. Jo jag är så trött på min design. Har fixat lite men det känns liksom inte nytt alls. Någon som kanske kan hjälpa mig??
Skulle bli sååå tacksam och självklart blir det även länkning :)

sjuk...

Ja jag är sjuk, har lita mag ont annars är det väl bra :)
Just nu så sitter jag och pluggar och tänkte skriva ett litet snabbt inlägg nu sen ska jag fortsätta att plugga. Lite skönt att vara hemma för då kan jag ju bara plugga på läxorna som ska lämnas in i veckan :O
Skriver mer senare. Under tiden får ni njuta av mina "läx bilder"






spexfoto

Japp den här veckan blir det väldigt mycket som händer. Nämligen på onsdag ska hela min klass åka till någon biosalong och se på en film som heter de welle (the wave) och vi har läst ut den boken på engelska förra veckan så det ska bli lite spännande. Filmen blir på tyska men i alla fall.

På torsdag är det skolfoto och då blir det också fullt upp. Vi ska ju ha spexfoto i år och vi har temat filmkaraktärer. Det var ett bra tema men jag vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till?? någon ide?? Audrey och jag hade tänkt att klä ut oss som i filmen Rome (alltså ett lakan över oss som en klänning)
Men kom gärna med några ideer.


shopping loves me

Igår var jag som sagt i stan och köpte ett par snygga och efterlängtade skor till mig. Är super glad just nu för att jag köpte dom :D
Men min syrra hon hade mindre tur igår för just när vi skulle gå till dinsko så hade dom stängt så hon fick inte sina efterlängtade skor.

Just därför så åkte syrran och jag in till farsta idag (därför har jag inte kunnat uppdatera) och då kunde hon köpa sina as snygga skor till sig själv med. Jag köpte även en dipliner till mig själv :P
Här kommer i alla fall bilder...


Mina nya skor från skopunkten 349 kr


Min dipliner jag köpte idag i H&M för bara 60 kr

Hade lite tråkigt så jag tog kort på mina convers



Kanal 5

Såg nyss min favvo film Tristan & Isolde på kanlan 5 och det här ver den tredje gången jag såg den och jag älskar den fortfarande. Men slutet är ju så sorligt när Tristan dör och han är min favvo hunk dessutom :P

Här kommer i alla fall trailern till filmen.

Rösta på mig

Jag har blivit nomenerad till veckans blogg och skulle bli väldigt glad om ni alla kunde rösta på mig :)
Första gången faktiskt jag kom med på en sådan tävling. Dessutom är jag nr 3 (mitt lycko nummer)
För att rösta på mig (klicka här) jag är nr 3 woho!!
Tack Felicia :)

st trinians


Såg nyss den här filmen på tv1000 och det är andra gången jag gör det. Kanske inte världens bästa film men den är rolig att se på en lördags morgon :P

Ska snart åka till plattan och köpa mina skor. Jag tittade lite runt på nätet så nu vet jag vilka jag vill ha. Men jag ska inte säga vilka det får ni se när jag kommer hem :P
Vad ska ni göra idag då??

Beroende?? Nej jag tror inte det


Har fastnat helt på den här låten och jag får inte nog av den. I love you Pitbull for making this song, hehe lite överdrivet kanske??

Helgen är här



Idag är det ju fredag och det är den dagen i veckan jag är i skolan i flera tusen timmar känns det som :P
Jag börjar ju kl 8 och slutar kl 16 men sista lektionen gick ganska snabbt enligt mig och Audrey. Just för att det gick ganska snabbt för oss var för att vi låtsades vara två tjejer från Italien som hette Angelica Nespresso och Rosalinda Cappacino (stavas?)

Hehe låter kanske lite knäppt men tiden gick i alla fall fortare än vad det brukar ta :) Nu har jag hicka och det är irriterande jobbigt. Några tips kanske för att bli av med hickan??




Idrott

Japp idag hade vi idrotts dag och det var faktiskt ganska roligt. Marisol, Audrey, Chunchen och jag vi slappade ganska mycket. Vilket var bra :P

Det som var mindre bra var att jag fick övertramp hela j*vla tiden när jag skulle hoppa längd hopp vilket inte alls var roligt :( Men en sak som var roligt att se var att en i min klass som heter John hoppade 1.60 på höjd hopp vilket är bara 6 cm från hur lång jag är.

Här kommer i alla fall en liten bild på Audrey och Marisol som jag tog. Var faktiskt den bästa bilden jag kunde ta på båda.


Vad glad man blir

Hela min dag har varit jätte bra enligt mig. Sista lektionen gjorde jag Marisol, Audrey och några killar i min parallell klass sanning eller konka och låt mig säga att jag fick veta lite väl mycket om dom :P men aja Imorron har jag idrotts dag vilket är ganska skönt men jobbigt på samma sätt. Tack förresten för all positivt respons från mitt förra inlägg :) det bidrar faktiskt mycket om ni skriver era namn på listan :) Nu ska jag äta så gott :P

Together we can make a difference


I december kommer det att hållas en miljökonferans i Köpenhamn där personer från hela världen kommer att samlas för att avgöra ett avtal för hela världens existens.

H
ela min skola har fått nog av alla miljö gifter vi släpper ut och vi har som mål att stoppa oss människor att förstöra jorden. Om vi inte löser det här kommer kanske hela jorden gå under.
Vem vet??

I några år har det här pågått och vad gör vi egentligen?? Jo vi lutar oss tillbaka och tror att det kommer att lösa sig. Men så är det inte.  Vi ungdommar och barn som kommer leva i den här världen när inte våra föräldrar finns kvar kommer få det mycket svårt kan jag säga. Om vi inte försöker ta hand om miljön så kommer det bli 5 grader varmare på våran planet och det innebär att isen på t.ex Antarktisk kommer att smälta. Då kommer vattnet att stiga några meter och förmodlingen bli översvämning och vad händer med alla dom som bor där det finns is året runt??

Jo dom kommer antagligen att försöka fly från det landet och flytta till oss i Europa, och vad händer då?? Jo det blir överbefolkat. Alla dessa människor som bor i U-länderna kommer antagligen att dö av värmen eller att fly från landet om de nu har råd. Vi måste rädda vår planet från allt det här. Så om du vill rädda planeten precis som hela min skola vill gå då in på den
här sida och skriv under. Sprid det här ryktet. Skriv på din blogg. Ni behöver inte länka mig om ni inte vill men vi måste ta tag i det här innan allt är försent. Din röst räknas.


Tack för ert stöd :)



Me like :P

I lördags började jag titta på ett program som hette Royal Pains och det var verkligen skit bra. Allt var bra från handlingen till ja allt.
Ett litet plus var att det fanns en liten hottie i serien. Men jag vet inte om han är med på alla avsnitt men i alla fall han heter Ezra Miler och spelar Tucker i serien och han kommer från Island, hehe lite ovanligt.

Sen efter det programmet så tittade jag på en film som hette Bill på tv1000 och där hittade jag en annan hottie som mina ögon ja gillade att fälla ögonen på. Eller vad tycker ni om dom??


Ezra Miller i Royal Pains <33


Och sen har vi Logan Lerman från filmen Bill <33

Jag ska nå mitt mål

Jag har en massa mål i mitt liv känns det som och jag vet vad jag vill bli när jag blir större. Det känns som om allt i mitt liv går bra precis nu. För det första: Jag har fått bättre betyg och det känns som om allt jag gör är bra. Dessutom så verkar alla som jag är med vara glada runt min omgivning. Okey det känns som om jag är lite egoistisk (stavas?) nu men ni fattar :) En annan bra sak är att jag är med i en tävling där man kan vinna en underbar design. Gå bara in på http://manikyr.blogg.se och lämna en liten kommentar :)

I love sundays

Idag blir det en mysig söndag för mig. Jag ska titta på top model 12 och sedan på high school musical 3 på tv1000. Men just nu tittar jag på repriserna av royal pain som jag även såg igår och jag har blivit lite beroende av den serien nu. Haha älskar söndagar.

Were are you?

Hittade igen sko idag. Men jag ska titta lite på internet och om jag inte hittar någon kommer jag nog att köpa en vinter eller höst Jacka om jag hittar en. Någon som har tips på någon bra hemsida?

sen dag för mig

Kom hem från skolan för en halvtimme sen för jag slutar kl 16 på fredagar :( men vad kan jag göra åt det??
Men det som är bra är att vi har bild sista lektionen så då behöver man inte göra så mycket exakt.

Idag så kommer jag nog bara vara hemma för jag har ganska ont i halsen men imorron ska det bli sko jakt för min del och då ska jag satsa på ett par högklackade skor och det tycker mami med <33
Vad vill du ha i din garderob nu, som du inte har??

aja det var nog allt. Kommer självklart skriva lite mer sen och lägga ut lite bilder :D

Klicka på bilden :D


idrotts assistent

Kom precis hem från skolan :P och jag hade idrott. Men tyvärr kunde jag inte vara med för att jag har haft lite ont i halsen den senaste tiden så då fick jag vara idrotts assistent och ta tid på alla som skulle springa på staffet.

Igår var det i alla fall hur mysigt som helst. Jag gav syrran lite pengar och en massa ljus som hon alltid brukar använda och då blir det hur mysigt som helst :)
Jag tror i alla fall att hon blev hur glad som helst och på lördag ska jag nog köpa ett par skor som jag har tjatat om i flera veckor men inte haft tid för det.
aja måste svara på alla kommentarer nu.



Inget mer idag

Förlåt för dålig uppdatering men issa fyller är idag så jag skriver mer Imorron. Trots allt issa förtjänar min uppmärksamhet idag :P Jag ska svara på alla kommentarer Imorron.

Vad kan jag ge??


Imorron fyller min lille syster 11 år och jag vet inte vad jag ska ge henne. Ska nog ge henne pengar för det önskar hon sig :P

Imorron blir det i alla fall frukost i sängen för hennes del och då får jag vakna tidigt och hjälpa mamma och pappa. Men men som sagt det är hennes dag imorron :D


woho!!

Japp kom hem för en halvtimma sen och det är hur skönt som helst för jag slapp den sista lektionen för vår franska lärare är sjuk. Men tyvärr så börjar hemspråket idag kl 15 så då där jag gå tillbaka till skolan medans jag ser alla gå hem, lite plågande faktiskt :P aja måste förberädda mig nu.

i love them <3

Idag så var jag och såg på två söta hundvalpar som hette Tina och Lilly. Dom var hur söta som helst men tyvärr så hann jag inte ta kort när dom var vakna utan det blev bara några bilder på när dom sov :P
Blev nästan sugen på att köpa hund själv men pappa och mamma tål inte :(

aja här kommer i alla fall bilder från dagen <33


här har vi lilly <33



här är söta lilla tina <33

Här kommer ett litet klipp :P




Lång dag

Idag så började dagen bra men senare började issa (min syster) och jag börja tjafsas så det var ju mindre bra. Men sen så kunde jag äntligen övertala pappa att ge mig lite pengar för jag behöver nya höst skor, så det hurrar vi för :P Imorgon är det en ny dag och då ska issa jag och pappa dra till min pappas kompis som har fått två nya hundvalpar och sedan äta lunch där. Blir säkert lite bilder och mobilbloggen är självklart med :)

Äntligen :D

Ja äntligen är det min tur vid att sitta framför datorn. Jag får juh aldrig tid nu, men på ett sätt är det bra eftersom att då kan jag bara sitta i mitt rum och öva lite på gitarren. Kan snart hela låten World of chances på gitarren nu :)

Snart ska jag i alla fall dra ut med familjen (vet inte vart faktiskt) men vi får väl se.
Ja just det tänkte säga att jag fick VG+ på ett gammalt nationellt prov påde på engelska och svenska. Är sjukt stolt faktiskt. Men vi får väs se vad jag får på det riktiga sen på vår terminen :P
Nu till dagens fråga: Vad blir NI stressade av?


I know

Ja jag vet att jag har haft lite dålig uppdatering. Men det är så att jag faktiskt inte har kunnat ha tillgång till datorn idag. Ledsen för det men Imorron blir det en massa inlägg det kan jag lova :p

Solsken

Ja jag vill faktiskt ha lite sol nu, jag orkar inte gå runt hela dagarna och frysa som en kall kossa gör hela dagarna. Men som vanligt blir det mulet imorron med lite sol. Jaja jag antar att hösten är här :(
Har inget mer att skriva, skriver antagligen lite senare :P

kolatårta det...

0-406731edcd378dcbf83373f63c9113f7.png

Kolla varifrån!

kolatårta det äter jag nu och låt mig säga att det är så gott. Dessutom så dricker jag även lite grön te vilket gör det så gott.


mer motiverad

Ja det har jag faktiskt blivit känns det som. Nu när jag har börjat nian känns det som om jag kämpar mera efter bra betyg och antecknar mera på lektionerna än vad jag gjorde i åttan. Vilket är hur bra som helst. Jag tänker juh liksom på min framtid och lägger faktiskt mycket tid på mina studier (vilket kanske inte alla gör)
Så mitt mål är att få såå många VG:N och MVG om det går :)
Vad har du för mål??

TIPS??

Ja jag går juh i nian nu och som alla nior gör i vår skola ska man ha ett slags tema på skolfotot och vi vet inte vad. Killarna i klassen vill ha west coast tema (alltså ganster tema) vilket inte vi tjejer vill ha. Dom som hade förra året hade matte tema och rock tema.
Såå jag behöver lite tips om vad ni tycker är ett bra tema? Om jag tycker att temat är bra säger jag det till klassen och kanske om vi använder ett tema som ni läsare har skickat in kan jag lägga in ett litet foto på mig och klassen. Så fram med era ideer nu!

RSS 2.0